Mijn winkelwagen
Er zitten geen items in uw wagentje.

Cursusaanbod 1e helft van 2012

Graag presenteren wij het cursusaanbod voor de eerste helft van 2012. In het overzicht vindt u de data van de de basiscursus fotografie, de ’van basis naar beter’-cursus en de cursus fotobewerking met Photoshop Elements. Zoals sommigen van u zien hebben we om medische redenen de data moeten veranderen. Hierdoor zijn de data anders dan u eerder van ons heeft doorgekregen of op onze website heeft gezien. 

U kunt zich opgeven door te mailen, te bellen of door langs te komen in de winkel. Bij opgave vragen wij u het cursusbedrag (ad 119 euro) zo snel mogelijk te voldoen,  na betaling wordt de plaats definitief voor u gereserveerd.

Onderaan vindt u de (nieuwe) data en informatie over de cursussen.

Heeft u na het lezen nog vragen neem dan gerust contact met ons op

Basiscursus fotografie

Maandag 5, 12, 19 en 26 maart  van 19:00 tot 21:00 uur

Zaterdagdag 10, 17, 24 en 31 maart van 9:30 tot 11:30 uur

 

 

 

 

 

 

De basiscursus fotografie is is een cursus voor alle camerabezitters en richt zich op de basiskennis, de praktijk, compositie en het verwerken van uw beelden. De cursus bestaat niet alleen uit theorie maar we gaan ook met uw eigen camera aan de slag. Het is dus belangrijk dat u deze meeneemt. Een workshopgroep wordt samengesteld uit maximaal tien personen. Tijdens elke workshop is er genoeg ruimte om vragen te kunnen stellen. Na de workshops zult u uw camera beter begrijpen en kunt u zonder allerlei instellingen te moeten gebruiken toch betere foto’s maken.

 

Prijs: €119,00
inclusief een werkboek en een heerlijk kopje koffie of thee

 

Van basis naar beter’-cursus fotografie

Fotograferen met een spiegelreflex- of brugcamera en werken met digitaal beeld 

Maandag 2, dinsdag 10, 16 en 27 april van 19:00 tot 21:00 uur 
(10 april is op een dinsdag ivm met paasmaandag, u kunt eventueel ook meedoen met de andere groep op de zaterdagochtend)

Zaterdagdag 7, 14, 21 en 28 april van 9:30 tot 11:30 uur
(7 april is paasweekend en 28 april start de meivakantie. u kunt eventueel ook een maandag meedoen met de andere groep op maandagavond 

Tijdens de workshops leert u meer plezier te beleven aan uw digitale camera en tegelijkertijd gaan we in op de handmatige instelmogelijkheden van de belichting van uw camera. Daarnaast is er aandacht voor creativiteit en het optimaliseren en archiveren van uw foto’s. Na deze cursus beschikt u over de kennis om uw camera handmatig in te kunnen stellen. U weet hoe sluitertijd, diafragma en iso-waarde de belichting van uw foto beïnvloeden.

Prijs: €119,00
inclusief een werkboek en een heerlijk kopje koffie of thee

 

Fotobewerking met Photoshop Elements (bij voldoende opgave)

Maandag 7, 14, 21 en 28 mei 2012 van 19:00 uur tot 21:00 uur

Tijdens de workshop fotobewerking met Photoshop Elements gaan we tijdens direct met uw eigen laptop aan het werk. Samen installeren we tijdens de eerste les een ’dertig dagen proef’-versie van het programma die we tijdens de cursus zullen gebruilken. Daarna leren we alle gereedschappen uit het programma kennen en gaan we onder andere aan de slag met kleuren, contrast en helderheid. Ook leren we hoe we delen uit de ene foto in een andere moeten zetten of hoe we zelf een panoramafoto kunnen samenstellen. Dit is slechts een greep uit het programmaaanbod.

Prijs: €119,00
inclusief een werkboek, DVD met software en cursusmateriaal en een heerlijk kopje koffie of thee

 

Voor uw afdrukken, lijsten en albums; Print Inn.Lees meer »

Headlines

Basiscursus zit v...15-10-14
Enige tijd geleden werd er aangegeven dat u zich weer k...
Lees meer »
Verslag PhotoKina...23-09-14
Afgelopen week vond in Duitsland de PhotoKina plaats. D...
Lees meer »
Nieuw en op voorr...23-09-14
Nikons nieuwe FX camera maakte in Keulen ook zijn...
Lees meer »
Bekijk alle headlines »